Sarjalipulla säästät rahaa!

Meiltä myös sarjaliput,  säästät jopa 25%!

Kyosho Mini-Z

Kyosho Mini-Z autoilla ajetaaan asfattia imitoivalla kaksikerroksisella solukumiradalla. Autoksi voit valita nopean takavetoisen urheiluauton tai nelivetoisen drifterin. Akun kesto riippuu kuljettajan taitotasosta ja pienellä kaasun käytöllä autolla voi ajaa jopa 45min-1h yhtäjaksoisesti. Nopeaa kisa-ajoa akullinen kestää noin 15-20 minuuttia. Mini-Z radalle saamme aivan lähiakoina myös ajanottolaitteiston ja aloitamme RC Play viikkokisojen järjestämisen. Haasta kaverit mukaan ja tule ajamaan limpparikisaa. Et tarvitse omaa laitetta mukaan, RC Play tarjoaa kaluston!
Hinta 10€ (Akullinen noin 45min-1h)

RC Play Vesiallas

Merten kunkku, tai järven. No ainakin RC Play vesialtaan kunkku. 16m2 Altaaseen voit vuokrata purjeveneitä, Tuulikoneet tuottavat kevyen kesätuulen. Ummista silmät ja kuuntele laineiden liplatusta. Nauti hienosta hetkestä aidon RC-purjeveneen kapteenina. Et tarvitse omaa laitetta mukaan, RC Play tarjoaa kaluston!
Hinta 5€ (1 tunti)

Offroad

Offroad -autot ovat lippulaiva tuotteemme. Aidosti luonnonmukaisin materiaalein varustetulle radalle pääset haastamaan itsesi ja auton. Autolla ajo vaati tarkkuutta ja nopeus ei ole tässä lajissa se juttu. Kaverit mukaan ja offroad safarille mars. Et tarvitse omaa laitetta mukaan, RC Play tarjoaa kaluston!
Hinta 10€ (20 minuuttia)

Ajoharjoittelurata

Perheen pienimmille ja ensikertalaisten ajoharjoitteluun löytyy minikrossiautot. Tällä radalla ei ole aikarajoitusta. Ajoharjotteluradalta löydät harjoituskartioita, joita voi kierrellä ja opetella aidon RC-auton hallintaa. Testialueelta löytyy myös kolme hyppyriä, hyppää autolla pituutta tai näyttäviä voltteja. Et tarvitse omaa laitetta mukaan, RC Play tarjoaa kaluston!
Hinta 5€ (Akullinen noin 45min-1h)

Rallirata

Asfalttiteiden kuningas. Aito RC-ralliauto. Nopeita kurveja ja tiukkoja linjoja. Haasta itsesi kelloa vastaan tai ota kaveri mukaan ja ota kisaa kylki kylkeä vasten. Akullisen kesto riippuu kuljettajan taitotasosta ja voi kestää 35-50min. Et tarvitse omaa laitetta mukaan, RC Play tarjoaa kaluston!
Hinta10€ (Akullinen noin 35-50min)

Soita meille
Sijaintimme