Radat on suunniteltu siten, että kiinnostus ja soveltuvuus sopii lapsista aikuisiin. Etenkin maastoalue on rakennettu luonnonmukaisin materiaalein. Alueelta löytyy kiveä, kivituhkaa, hiekkaa, vettä vesiputouksineen. Puusto ja nurmialue on toki vain ikivihreää, tälläistä kokemusta et saa muualta.

Offroad

  • Aidosti luonnonmukaisin materiaalein varustetulle radalle pääset haastamaan itsesi ja auton. Autolla ajo vaati tarkkuutta ja nopeus ei ole tässä lajissa se juttu.

Kyosho Mini-Z

  • Kyosho Mini-Z autoilla ajetaaan asfalttia imitoivalla kaksikerroksisella solukumiradalla. Autoksi voit valita nopean takavetoisen urheiluauton tai nelivetoisen drifterin.

Rallirata

  • Asfalttiteiden kuningas. Aito RC-ralliauto. Nopeita kurveja ja tiukkoja linjoja. Sopii ajattavaksi niin yksin mutta Rc playn mielestä parempi kaverin kanssa kisaa ottaen.

 

Ajoharjoittelurata

  • Perheen pienimmille ja ensikertalaisten ajoharjoitteluun. Ajoharjotteluradalta löydät harjoituskartioita, joita voi kierrellä ja opetella aidon RC-auton hallintaa. Testialueelta löytyy myös kolme hyppyriä, jos ajaminen on jo hallussa. Hyppää autolla pituutta tai näyttäviä voltteja.

Rc Play Allas

  • Merten kunkku, tai järven. No ainakin RC Play vesialtaan kunkku. Tuulikoneet tuottavat kevyen kesätuulen. Ummista silmät ja kuuntele laineiden liplatusta. Nauti hienosta hetkestä aidon RC-purjeveneen kapteenina.
Soita meille
Sijaintimme